Installationsguide

Når forbindelsen er blevet etableret, åbnes hjemmesiden til første installation af vekselstrømsomformeren automatisk i webbrowseren for det tilsluttede apparat. Hvis det ikke er tilfældet, indtastes vekselstrømsomformerens IP-adresse manuelt i browseren. Adressen vises på vekselstrømsomformerens display.

INFO

Info

Hvis der vises en meddelelse om, at vekselstrømsomformerens WLAN ikke er forbundet med internettet, og at der i stedet skal anvendes mobile data, så er du fortsat forbundet med vekselstrømsomformerens WLAN.

  1. Tryk på piletasten mod højre.
  2. Hvis det ikke er sket automatisk, skal du logge på som Installatør med Master-Key og Servicekode på vekselstrømsomformeren. Master-Key kan du finde på vekselstrømsomformerens typeskilt.
  3. Vælg under driftsart, hvilke komponenter der skal tages i betragtning ved første indstilling (FV-generatorer, monteret elmåler, tilsluttet batteri, en KOSTAL BackUp Switch eller en automatisk backup-boks). De følgende punkter tages derefter i betragtning ved første installation.
  4. Følg anvisningerne fra guiden for første installation.
  5. Gem hver side via knappen Gem.
  6. Tryk på piletasten mod højre for at komme til næste side.
  7. Installation gennemført.
  8. Derefter kan du ændre netværksindstillingerne, downloade parametreringsrapporten og, hvis det er nødvendigt, starte NA-beskyttelsens selvtest.
  1. Vekselstrømsomformeren er blevet indstillet og er klar til drift.