Energiadministration

Valg af den tilsluttede elmåler ved vekselstrømsomformeren og tilførselsbegrænsningen til det offentlige net.

INFO

Info

Indstillingerne i denne menu kan kun gennemføres, når man er logget på som installatør.

INFO

Info

Du kan finde en liste over godkendte elmålere og deres anvendelsesformål i produktets downloadområde på vores hjemmeside under https://www.kostal-solar-electric.com.

Parameter

Forklaring

Elmåler

Valg af den tilsluttede elmåler.

Sensorposition

Vælg positionen for den monterede elmåler i de tekniske installationer.

Elmåleren skal monteres på nettilslutningspunktet (position 2). Position 1 (forbrug pr. husstand) er ikke mulig.

Nettilslutningspunkt = Position 2

Elmåler-tilslutning

Begrænsning af virkeeffekten til [W]

(kan konfigureres uden servicekode)

Indstilling af maks. tilførselseffekt. Angivelser til dette angives normalt af elektricitetsselskabet (f.eks. en regulering til 70%). Standardværdien er vekselstrømsomformerens maks. effekt. Anvend hjælpeprocessoren for en let beregning af reduktionen.

HENVISNING! Mulighed for forkerte indstillinger på grund af manglende faglig viden. Anlægsejeren har ansvaret for den korrekte indstilling af virkeeffektbegrænsningen. Den virkeeffekt, der er tilladt for dit anlæg, får du oplyst af netoperatøren. Vi anbefaler, at alle indstillinger foretages af din installatør.

Aktivering af modtagelsen af Broadcast-styresignalerne

Hvis der ved digitalindgangene for en anden vekselstrømsomformer er tilsluttet en fjernovervågningsmodtager, kan signalerne til virke- samt blindeffektstyring pr. UDP-Broadcast fordeles til alle vekselstrømsomformere i det lokale netværk (LAN). Ligeledes kan en lokal energimanager producere signaler til virke- samt blindeffektstyring i det lokale netværk.

Aktiveret: Vekselstrømsomformeren styres af en fjernovervågningsmodtager, der er tilsluttet ved en anden vekselstrømsomformer.

Deaktiveret (default): Der sker ingen analyse af signalerne. Vekselstrømsomformeren styres ikke af en fjernovervågningsmodtager, der er sluttet til en anden vekselstrømsomformer.