Βοηθός διαμόρφωσης

Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, ανοίγει αυτόματα στο πρόγραμμα περιήγησης της συνδεδεμένης συσκευής η ιστοσελίδα για την αρχική διαμόρφωση του αντιστροφέα. Σε αντίθετη περίπτωση, εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του αντιστροφέα με μη αυτόματο τρόπο στο πρόγραμμα περιήγησης. Η διεύθυνση εμφανίζεται στην οθόνη του αντιστροφέα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Info

Εάν εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι το WLAN του αντιστροφέα δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο και ότι αντί αυτού πρέπει να χρησιμοποιηθούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, συνεχίστε να παραμένετε συνδεδεμένοι στο WLAN του αντιστροφέα.

  1. Πατήστε το πλήκτρο βέλους δεξιά.
  2. Αν δεν συμβεί αυτόματα, συνδεθείτε στον αντιστροφέα ως Εγκαταστάτης με Master-Key και Service Code. Το Master Key αναγράφεται στην πινακίδα τύπου του αντιστροφέα.
  3. Στην ενότητα Τρόπος λειτουργίας, επιλέξτε ποια εξαρτήματα θέλετε να ληφθούν υπόψη κατά την αρχική ρύθμιση (Φ/Β γεννήτριες, εγκατεστημένοι μετρητές ενέργειας, συνδεδεμένος συσσωρευτής, ένας εφεδρικός διακόπτης KOSTAL ή ένα αυτόματο εφεδρικό κιβώτιο). Τα ακόλουθα σημεία θα συνυπολογιστούν στη συνέχεια κατά την πρώτη εγκατάσταση.
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες του βοηθού αρχικής διαμόρφωσης.
  5. Αποθηκεύστε κάθε σελίδα με το κουμπί Αποθήκευση.
  6. Πατήστε το πλήκτρο βέλους δεξιά για να μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα.
  7. Η διαμόρφωση ολοκληρώθηκε.
  8. Τέλος, μπορείτε ακόμα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις δικτύου, να πραγματοποιήσετε λήψη της αναφοράς παραμετροποίησης και, εάν είναι απαραίτητο, να εκκινήσετε τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο της προστασίας δικτύου και εγκατάστασης.
  1. Ο αντιστροφέας έχει διαμορφωθεί και είναι έτοιμος για λειτουργία.