Δίκτυο

Ρύθμιση των παραμέτρων επικοινωνίας δικτύου του αντιστροφέα.

LAN

Ρύθμιση των παραμέτρων επικοινωνίας δικτύου του αντιστροφέα για LAN.

Παράμετρος

Επεξήγηση

Αυτόματος συσχετισμός διεύθυνσης IPv4

Εάν είναι ενεργοποιημένο αυτό το κουτάκι, η διεύθυνση IP δημιουργείται αυτόματα από έναν διακομιστή DHCP. Οι περισσότεροι δρομολογητές διαθέτουν από προεπιλογή έναν διακομιστή DHCP.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Η επιλογή «Αυτόματος συσχετισμός διεύθυνσης IP» είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένη. Αυτό σημαίνει ότι ο αντιστροφέας λαμβάνει τη δική του διεύθυνση IP από έναν διακομιστή DHCP.

Διεύθυνση IPv4

(μόνο για χειροκίνητη διαμόρφωση)

Εισαγωγή της διεύθυνσης IP του αντιστροφέα

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Αν στον αντιστροφέα δεν εκχωρείται αυτόματα μια διεύθυνση IP μέσω ενός διακομιστή DHCP, ο αντιστροφέας μπορεί να διαμορφωθεί χειροκίνητα.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Για τα απαιτούμενα στοιχεία για τη διαμόρφωση, όπως διευθύνσεις IP, μάσκα υποδικτύου, διευθύνσεις δρομολογητή και DNS, ανατρέξτε στον δρομολογητή/στην πύλη.

Μάσκα υποδικτύου

(μόνο για χειροκίνητη διαμόρφωση)

Εισαγωγή της μάσκας υποδικτύου,
π.χ. 255.255.255.0

Δρομολογητής/Πύλη

(μόνο για χειροκίνητη διαμόρφωση)

Εισαγωγή της διεύθυνσης IP του Router

Διακομιστής DNS 1

(μόνο για χειροκίνητη διαμόρφωση)

Εισαγωγή της διεύθυνσης IP του διακομιστή DNS (Domain Name System)

Διακομιστής DNS 2

(μόνο για χειροκίνητη διαμόρφωση)

Εισαγωγή της διεύθυνσης IP του εφεδρικού διακομιστή DNS (Domain Name System)

WLAN

Ρύθμιση των παραμέτρων επικοινωνίας δικτύου του αντιστροφέα για WLAN.

Παράμετρος

Λειτουργία

Ρυθμίσεις WLAN

Ρύθμιση των παραμέτρων επικοινωνίας για τη σύνδεση Ethernet του αντιστροφέα.

Ο αντιστροφέας προσφέρει διάφορες επιλογές.

Τρόπος λειτουργίας WLAN: WLAN off

Η διεπαφή WLAN του αντιστροφέα είναι απενεργοποιημένη.

Τρόπος λειτουργίας WLAN: Σημείο πρόσβασης

Ο αντιστροφέας διαθέτει ένα σημείο πρόσβασης WLAN. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για τη σύνδεση ενός υπολογιστή ή ενός smartphone στον αντιστροφέα για τη διαμόρφωση ή την εποπτεία του αντιστροφέα.

SSID: Εμφάνιση του SSID του αντιστροφέα. Το SSID αποτελείται από το KOSTAL_ και τον σειριακό αριθμό του αντιστροφέα, π.χ. KOSTAL_91109ADE00053.

SSID ορατό: Το SSID είναι ορατό κατά την αναζήτηση WLAN άλλων συσκευών.

Κρυπτογράφηση: Επιλογή κρυπτογράφησης WLAN.

Κωδικός πρόσβασης: Εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης. Από προεπιλογή, αυτός είναι ο αύξων αριθμός που αναγράφεται στην πινακίδα τύπου.

Δίαυλος ραδιοσυχνότητας: Επιλογή διαύλου ραδιοσυχνότητας. Από προεπιλογή, πρέπει να είναι ρυθμισμένο στο «Αυτόματα».

Κωδικός QR: Εμφανίζει τα δεδομένα με τη μορφή κωδικού QR. Σαρώστε τον κωδικό με ένα smartphone και δημιουργήστε τη σύνδεση με τον αντιστροφέα.

Κάτω από τον κωδικό QR εμφανίζονται τα δεδομένα δικτύου, τα οποία διαθέτει στη συνέχεια ο αντιστροφέας ως σημείο πρόσβασης.

Διεύθυνση IPv4: Διεύθυνση IP του αντιστροφέα. Εάν παρουσιαστούν προβλήματα με την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP, μπορείτε να καταχωρίσετε μια διαφορετική διεύθυνση εδώ.

Μάσκα υποδικτύου: Ρυθμισμένη τιμή της μάσκας υποδικτύου.

Δρομολογητής/Πύλη: Διεύθυνση IP της εσωτερικής πύλης (192.168.67.1).

Διακομιστής DNS 1: Διεύθυνση IP του διακομιστή DNS (192.168.67.1).

Διακομιστής DNS 2: Διεύθυνση IP του εφεδρικού διακομιστή DNS (192.168.67.1).

DHCP

Ορισμός διεύθυνσης IP – από-έως: Ορίζει την περιοχή διευθύνσεων IP που εκχωρείται για τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον αντιστροφέα.

Ισχύς: Μετά την παρέλευση των ρυθμισμένων λεπτών, απενεργοποιείται το σημείο πρόσβασης.

Τρόπος λειτουργίας WLAN: Client

Ο αντιστροφέας είναι ένας Client WLAN και μπορεί να συνδεθεί σε μια πύλη WLAN στο τοπικό οικιακό δίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται πλέον η δημιουργία μιας σύνδεσης LAN.

Bridge Mode: Εάν υπάρχουν περισσότεροι αντιστροφείς KOSTAL σε μια εγκατάσταση, ο αντιστροφέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως WLAN Bridge στον υφιστάμενο δρομολογητή WLAN. Μπορούν να συνδεθούν πρόσθετοι αντιστροφείς, μετρητές ενέργειας ή συσσωρευτές μέσω καλωδίου LAN στον αντιστροφέα, ο οποίος λειτουργεί ως WLAN Bridge, για να δημιουργηθεί η σύνδεση με το τοπικό οικιακό δίκτυο και πέραν αυτού.

Αναζήτηση δικτύων: Πατήστε το κουμπί για να αναζητήσετε διαθέσιμα δίκτυα στην περιοχή του αντιστροφέα. Στη συνέχεια εμφανίζονται τα διαθέσιμα δίκτυα στην περιοχή του αντιστροφέα. Επιλέξτε το τοπικό σας δίκτυο στο οποίο θα συνδεθεί ο αντιστροφέας.

SSID: Εάν το δίκτυο που αναζητάτε δεν εμφανίζεται, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει διαμορφωθεί ως μη ορατό. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα του δικτύου μόνοι σας εδώ.

Κωδικός: Καταχωρίστε εδώ τον κωδικό του δικτύου που αναζητάτε.

Αυτόματη λήψη διεύθυνσης IPv4: Εάν είναι ενεργοποιημένο αυτό το κουτάκι, η διεύθυνση IP δημιουργείται αυτόματα από έναν διακομιστή DHCP. Οι περισσότεροι δρομολογητές διαθέτουν από προεπιλογή έναν διακομιστή DHCP. Με τη χειροκίνητη διαμόρφωση, μπορείτε να ορίσετε οι ίδιοι τα στοιχεία.

Διακομιστής DHCP

Η υπηρεσία DHCP ενεργοποιείται αυτόματα όταν εκκινείται η Λειτουργία LAN > Σημείο πρόσβασης και δεν έχει εντοπιστεί άλλη υπηρεσία DHCP στο δίκτυο.

Η υπηρεσία DHCP απενεργοποιείται όταν αλλάζει ή απενεργοποιείται η λειτουργία LAN.

Ορισμός διεύθυνσης IP: Εισαγάγετε την περιοχή IP (αρχή-τέλος) και την ισχύ (χρονικό διάστημα 1-28 ημερών).