Διαχείριση ενέργειας

Επιλογή του συνδεδεμένου μετρητή ενέργειας στον αντιστροφέα και του περιορισμού τροφοδοσίας στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Info

Οι ρυθμίσεις σε αυτό το μενού μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο αφού συνδεθείτε ως εγκαταστάτης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Info

Θα βρείτε μια λίστα με τους εγκεκριμένους μετρητές ενέργειας και τον σκοπό χρήσης τους στη σελίδα λήψης αρχείων για το προϊόν στον ιστότοπο της KOSTAL, στη διεύθυνση https://www.kostal-solar-electric.com.

Παράμετρος

Επεξήγηση

Μετρητής ενέργειας

Επιλογή του συνδεδεμένου μετρητή ενέργειας.

Θέση αισθητήρα

Επιλέξτε τη θέση του εγκατεστημένου μετρητή ενέργειας στο σύστημα της κατοικίας.

Ο μετρητής ενέργειας πρέπει να εγκατασταθεί στο σημείο σύνδεσης δικτύου (θέση 2). Η θέση 1 (διαδρομή οικιακής κατανάλωσης) δεν είναι δυνατή.

Σημείο σύνδεσης δικτύου = Θέση 2

Σύνδεση μετρητή ενέργειας

Περιορισμός ενεργής ισχύος σε [W]

(δυνατότητα διαμόρφωσης χωρίς κωδικό συντήρησης)

Ρύθμιση της μέγ. ισχύος τροφοδοσίας. Οι προδιαγραφές εδώ προκαθορίζονται κατά κανόνα από την επιχείρηση ηλεκτρισμού (π.χ. μείωση στο 70%). Προεπιλεγμένη τιμή είναι η μέγ. ισχύς του αντιστροφέα. Χρησιμοποιήστε τον βοηθητικό υπολογιστή, για να υπολογίσετε απλά τη μείωση.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Πιθανότητα λανθασμένων ρυθμίσεων λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας. Ο διαχειριστής του συστήματος είναι υπεύθυνος για τη σωστή ρύθμιση του περιορισμού της ενεργής ισχύος. Η ενεργός ισχύς που επιτρέπεται για την εγκατάστασή σας παρέχεται από τον πάροχο δικτύου σας. Σας συνιστούμε όλες οι ρυθμίσεις να πραγματοποιούνται από τον εγκαταστάτη σας.

Ενεργοποίηση λήψης των σημάτων ελέγχου εκπομπής

Όταν είναι συνδεδεμένος ένας δέκτης κεντρικού ελέγχου στις ψηφιακές εισόδους ενός άλλου αντιστροφέα, τότε τα σήματα μπορούν να κατανεμηθούν για τον έλεγχο ενεργού ισχύος, αλλά και για τον έλεγχο άεργου ισχύος με εκπομπή UDP σε όλους τους αντιστροφείς στο τοπικό δίκτυο (LAN). Με τον ίδιο τρόπο μπορεί ένα τοπικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας να παράγει σήματα για τον έλεγχο ενεργής καθώς και άεργης ισχύος στο τοπικό δίκτυο.

Ενεργοποιημένο: Ο αντιστροφέας ελέγχεται μέσω ενός δέκτη κεντρικού ελέγχου που είναι συνδεδεμένος σε έναν άλλον αντιστροφέα.

Απενεργοποιημένο (προεπιλογή): Δεν πραγματοποιείται αξιολόγηση των σημάτων. Ο αντιστροφέας δεν ελέγχεται μέσω ενός δέκτη κεντρικού ελέγχου που είναι συνδεδεμένος σε έναν άλλον αντιστροφέα.