Ensiasetusavustaja

Heti kun yhteys on luotu, yhdistetyn laitteen verkkoselaimeen avautuu automaattisesti verkkosivu invertterin ensimmäistä asetusta varten. Jos näin ei ole, syötä invertterin IP-osoite selaimeen manuaalisesti. Osoite näytetään invertterin näytössä.

INFO

Info

Jos näkyviin tulee ilmoitus, ettei invertterin WLAN ole yhteydessä internetiin ja mobiilitietoja tulisi käyttää sen sijaan, säilytä edelleen yhteys invertterin WLAN-verkkoon.

  1. Paina nuolipainiketta oikealle.
  2. Jos mitään ei tapahdu automaattisesti, kirjaudu sisään invertteriin asentajana Master Key -salasanalla ja huoltokoodilla. Master Key -salasana löytyy invertterin tyyppikilvestä.
  3. Valitse kohdasta Käyttötapa, mitkä komponentit on otettava huomioon ensimmäisessä asetuksessa (aurinkopaneelit, asennettu energiamittari, liitetty akku, KOSTAL BackUp Switch -kytkin tai automaattinen Backup Box -kotelo). Seuraavan kohdat huomioidaan sitten ensimmäisessä asennuksessa.
  4. Noudata ensiasetusavustimen ohjeita.
  5. Tallenna jokainen sivu painikkeella Tallenna.
  6. Siirry seuraavalle sivulle painamalla nuolipainiketta oikealle.
  7. Asetus on päättynyt.
  8. Lopuksi voit vielä muuttaa verkkoasetuksia, ladata parametrointiraportin ja tarvittaessa käynnistää verkon ja laitteiston suojan itsetestauksen.
  1. Invertteri on asetettu ja se on käyttövalmis.