Energianhallinta

Invertteriin liitetyn energiamittarin ja julkiseen verkkoon tehtävän syötönrajoituksen valinta.

INFO

Info

Asetuksia tässä valikossa voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun on kirjauduttu sisään asentajana.

INFO

Info

Hyväksyttyjen energiamittareiden luettelo sisältäen niiden käyttötarkoitukset on verkkosivuillamme tuotteen ladattavissa tiedostoissa osoitteessa https://www.kostal-solar-electric.com.

Parametri

Selitys

Energiamittari

Liitetyn energiamittarin valinta.

Anturin sijainti

Valitse asennetun energiamittarin sijainti kiinteistön tekniikassa.

Energialaskuri on asennettava verkon liitäntäkohtaan (sijainti 2). Sijainti 1 (kiinteistökulutuspolku) ei ole mahdollinen.

Verkon liitäntäkohta = sijainti 2

Energiamittarin liitäntä

Tehon rajoittaminen arvoon [W]

(konfiguroitavissa ilman huoltokoodia)

Maksimisyöttötehon asettaminen. Yleensä sähköverkkoyhtiö antaa tiedot tätä varten (esimerkiksi rajoitus 70 %:iin). Vakioarvo on invertterin suurin mahdollinen teho. Käytä apulaskinta pienennyksen helpompaan laskemiseen.

HUOMAUTUS! Asiantuntemuksen puutteesta johtuvat virheelliset asetukset ovat mahdollisia. Laitteiston omistaja vastaa tehon rajoituksen oikeasta asetuksesta. Laitteistolle sallitun tehon ilmoittaa sähköverkkoyhtiö. Suosittelemme teettämään kaikki asetukset asentajalla.

Ohjaussignaalien vastaanoton käyttöönotto

Jos jonkin muun invertterin digitaalisiin tuloihin on liitetty kauko-ohjattava vastaanotin, signaalit voidaan jakaa tehon ja loistehon ohjausta varten UDP-lähetyksellä kaikkiin lähiverkossa (LAN) oleviin inverttereihin. Samoin paikallinen energianhallinta voituottaa signaaleita tehon ja loistehon ohjaukseen paikallisessa verkossa.

Käytössä: Invertteriä ohjataan kauko-ohjattavalla vastaanottimella, joka on liitetty toiseen invertteriin.

Ei käytössä (oletus): Signaaleita ei analysoida. Invertteriä ei ohjata kauko-ohjattavalla vastaanottimella, joka on liitetty toiseen invertteriin.