Käyttötapa

INFO

Info

Asetuksia tässä valikossa voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun on kirjauduttu sisään asentajana.

Invertterin ensimmäisessä käyttöönotossa valitaan liitetyt järjestelmäkomponentit.

Jos valintaa on muutettava jälkikäteen esimerkiksi sen vuoksi, että järjestelmään on liitetty akku, ensimmäinen käyttöönotto voidaan käynnistää tässä uudelleen. Kun painiketta Vaihda käyttötapaa on painettu, laite käynnistetään uudelleen ja ensimmäinen käyttöönotto on tehtävä sen jälkeen uudelleen.

Valitse kohdasta Käyttötila, mitkä komponentit on otettava huomioon ensimmäisessä asetuksessa (aurinkopaneelit, asennettu energiamittari, liitetty akku, liitetty manuaalinen/automaattinen varmuuskäyttöyksikkö).

Parametri

Selitys

Aurinkopaneeliketjut

Invertteriin on liitetty aurinkopaneeleita.

Energiamittari

Verkon liitäntäpisteeseen on asennettu energiamittari, joka kommunikoi invertterin kanssa (esim. KOSTAL Smart Energy Meter).

Akku

Invertteriin on liitetty akku.

Backup Box -kotelo

Verkon liitäntäpisteeseen on asennettu automaattinen Backup Box, joka irrottaa julkisen sähköverkon kiinteistön verkosta. Automaattinen Backup Box -kotelo välittää kytkennän tilan signaalikaapelin kautta invertterille.

KOSTAL BackUp Switch -kytkin

Verkon liitäntäpisteeseen on asennettu KOSTAL Backup Switch -kytkin, joka irrottaa julkisen sähköverkon kiinteistön verkosta. Manuaalinen vaihtokytkin välittää kytkennän tilan signaalikaapelin kautta invertterille.

KOSTAL Solar Electricin hyväksymien lisävarusteiden luettelo on nähtävillä kotisivuillamme tuotteen ladattavissa tiedostoissa.