Configuratiewizard

Zodra de verbinding tot stand is gebracht, wordt de webpagina voor de eerste configuratie van de omvormer automatisch geopend in de webbrowser van het verbonden apparaat. Als dit niet het geval is, voer dan het IP-adres van de omvormer handmatig in de browser in. Het adres wordt op het display van de omvormer weergegeven.

INFO

Info

Als er een melding verschijnt dat de wifi van de omvormer niet met het internet is verbonden en in plaats daarvan mobiele gegevens moeten worden gebruikt, houd dan de verbinding met de wifi van de omvormer in stand.

  1. Druk op de pijltoets naar rechts.
  2. Als dit niet automatisch gebeurt, meld u dan op de omvormer aan als installateur met de masterkey en de servicecode. De masterkey vindt u op het typeplaatje van de omvormer.
  3. Selecteer onder Bedrijfsmodus welke componenten moeten worden meegenomen tijdens de eerste configuratie (fotovoltaïsche generatoren, geïnstalleerde energiemeter, aangesloten batterij, een KOSTAL BackUp Switch of een automatische Backup Box). De volgende opties worden vervolgens meegenomen tijdens de eerste configuratie.
  4. Volg de instructies van de wizard voor de eerste configuratie.
  5. Sla elke pagina op met de knop Opslaan.
  6. Druk op de pijl naar rechts om naar de volgende pagina te gaan.
  7. Configureren is voltooid.
  8. Tot slot kunt u nog de netwerkinstellingen wijzigen, de parameterinstellingen downloaden en eventueel de zelftest van de net- en installatiebeveiliging starten.
  1. De omvormer is geconfigureerd en klaar voor gebruik.