Modus

INFO

Info

U kunt de instellingen in dit menu alleen uitvoeren nadat u bent aangemeld als installateur.

Bij de eerste ingebruikname van de omvormer worden de aangesloten systeemcomponenten geselecteerd.

Als de selectie later moet worden gewijzigd, bijvoorbeeld omdat er een batterij aan de installatie is toegevoegd, kan de eerste ingebruikname hier opnieuw worden gestart. Zodra de knop Bedrijfsmodus wisselen wordt gebruikt, wordt het apparaat opnieuw opgestart en moet de eerste ingebruikname opnieuw worden uitgevoerd.

Selecteer onder Bedrijfsmodus welke componenten moeten worden meegenomen tijdens de eerste configuratie (fotovoltaïsche generatoren, geïnstalleerde energiemeter, aangesloten batterij, een aangesloten back-upeenheid handmatig of automatisch).

Parameter

Toelichting

PV-strings

Op de omvormer zijn fotovoltaïsche generatoren aangesloten.

Energiemeter

Op het netaansluitpunt is een energiemeter aangesloten die communiceert met de omvormer (bv. een KOSTAL Smart Energy Meter).

Batterij

Op de omvormer is een batterij aangesloten.

Backup Box

Op het netaansluitpunt is een automatische Backup Box aangesloten die een scheiding vormt tussen het openbare net en het huisnet. De automatische Backup Box geeft de status van de omschakeling door aan de omvormer via een signaalkabel.

KOSTAL BackUp Switch

Op het netaansluitpunt is een KOSTAL BackUp Switch aangesloten die een scheiding vormt tussen het openbare net en het huisnet. De handmatige schakelaar geeft de status van de omschakeling door aan de omvormer via een signaalkabel.

Een lijst met goedgekeurde accessoires van KOSTAL Solar Electric vindt u op onze homepage in het downloadgedeelte bij het product.