Installationsguide

Så snart anslutningen har upprättats öppnas webbsidan för den första inställningen av växelriktaren automatiskt i den anslutna enhetens webbläsare. Om så inte är fallet, ange växelriktarens IP-adress manuellt i webbläsaren. Adressen visas på växelriktarens display.

INFO

Info

Om det visas ett meddelande om att växelriktarens wifi inte är anslutet till internet och att mobila data bör användas i stället, fortsätt att vara ansluten till växelriktarens wifi.

  1. Tryck på pilknappen åt höger.
  2. Om det inte görs automatiskt, logga in som installatör med huvudlösenordet och servicekoden i växelriktaren. Huvudlösenordet finns på växelriktarens typskylt.
  3. Under Driftsätt väljer du vilka komponenter som hänsyn ska tas till vid den första inställningen (solcellsgeneratorer, installerad energimätare, anslutet batteri, en KOSTAL-backup-switch eller en automatisk backup-box). Hänsyn tas då till följande punkter vid den första installationen.
  4. Följ instruktionerna i installationsguiden.
  5. Spara varje sida med hjälp av knappen Spara.
  6. Tryck på pilknappen åt höger för att gå till nästa sida.
  7. Installationen är färdigställd.
  8. Därefter kan du fortfarande ändra nätverksinställningar, ladda ner parametreringsöversikten och vid behov starta självtestet av NA-skyddet.
  1. Växelriktaren har installerats och är klar för drift.