Driftsätt

INFO

Info

Inställningarna i den här menyn kan endast göras efter inloggning som installatör.

Vid den första idrifttagningen av växelriktaren väljs de anslutna systemkomponenterna.

Om valet ska ändras i efterhand, eftersom t.ex. ett batteri har tillkommit, kan den första idrifttagningen utlösas igen här. När man har tryckt på knappen Byt driftsätt startas enheten om och därefter måste den första idrifttagningen genomföras igen.

Under driftsätt väljer du vilka komponenter som hänsyn ska tas till vid den första idrifttagningen (solcellsgeneratorer, installerade energimätare, anslutet batteri, ansluten backup-enhet manuell eller automatisk).

Parameter

Förklaring

Solcellssträngar

Till växelriktaren är solcellsgeneratorer anslutna.

Energimätare

På nätanslutningspunkten är en energimätare installerad som kommunicerar med växelriktaren (t.ex. en KOSTAL Smart Energy Meter).

Batteri

Till växelriktaren är ett batteri anslutet.

Backup-box

En automatisk backup-box som frånskiljer det allmänna elnätet från husnätet har installerats på nätanslutningspunkten. Den automatiska backup-boxen överför statusen för omkopplingen via en signalkabel till växelriktaren.

KOSTAL-backup-switch

En KOSTAL-backup-switch som frånskiljer det allmänna elnätet från husnätet har installerats på nätanslutningspunkten. Den manuella omkopplaren överför statusen för omkopplingen via en signalkabel till växelriktaren.

En lista över godkända tillbehör från KOSTAL Solar Electric finns på vår webbplats i nedladdningssektionen för produkten.